Utfodring av dräktig tik

När jag surfade på nätet och letade efter hundfakta såg jag hur mycket av informationen som  inte var evidensbaserad.  Gällande den dräktiga tikens utfodring exempelvis fanns faktaspalter utan referenser blandade med hemmagjorda hopkok. Jag har därför gjort djupdykande litteraturstudier och sammanfattat informationen inom några områden så att den är enkel och lättläst. All info presenteras under fliken HUNDFAKTA på www.pudelproffsen.se

Hittills har jag hunnit med att publicera info om den dräktiga tikens utfordring, valpens och unghundens utfordring, dräktighet och fertilitet. Jag kommer även att publicera dvärgpudelvalpens tillväxtkurva från födelsen tills den är 1 år.

Om det är något ni undrar över eller om någon del av informationen upplevs som felaktig, får ni gärna kontakta mig.

Är det någon information som ni upplever att ni saknar, får ni gärna också höra av er.

Lämna ett svar